Not known Facts About فناوری اطلاعات
Not known Facts About فناوری اطلاعات
Blog Article
اپلیکیشنهای موبایل محدوده انجام پردازشها را گسترش داده و دستهبندی جدیدی از نرمافزارها را ایجاد کردهاند.
این مسئله به مردم و کسبوکارها کمک میکند که تصمیمات بهتری گرفته و با کمک دادههای جدید بدست آمده، بهروز باقی بمانند.
در بخش زیر، انواع رایج فناوری اطلاعات را معرفی کردهایم.
گواهینامههای آی تی که در بخش قبل معرفی کردیم، بعد از قبولی در امتحانهای مرتبط به هر کدام داده میشوند. اما برای قبولی در این امتحانات لازم است که از قبل با تخصصهای تعریف شده در آنها آشنا شده و مهارت لازم را کسب کرده باشیم.
در دهه ۱۹۵۰ با ظهور ترانزیستورها و مدارهای مجتمع، رایانهها کوچکتر و قدرتمندتر شدند و پردازش دادهها نیز در سطح تجاری آغاز شد.
بررسی انواع کاربردها و تاثیرات فناوری آی تی در کسب وکار و توسعه کشور
برای مجله فرادرس در زمینه هوش مصنوعی و برنامهنویسی و مطالب مرتبط با علوم کامپیوتری مینویسد.
فناوری اطلاعات بهعنوان سنگ بنای دنیای دیجیتال، نه تنها زندگی روزمره ما را متحول کرده است بلکه به بهبود کارایی و ارتباطات در سازمانهای مختلف نیز کمک شایانی میکند. با ادامهی تحولات سریع در این حوزه، یادگیری و بهروز نگهداشتن مهارتها اهمیت بیشتری پیدا میکند.
شاید در اوایل قرن حاضر کمتر کسی میدانست که آی تی چیست اما اکنون به یکی از مشهورترین تخصصها بخصوص در دانشگاههای فنی و مهندسی تبدیل شده است.
در این مطلب از مجله فرادرس توضیح دادهایم که آی تی چیست و چه کاربردهایی دارد. به طور خلاصه، فناوری اطلاعات یا آی تی به تخصصهایی گفته میشود که بر مبنای استفاده از کامپیوتر و تکنولوژیهای وابسته به آن برای مدیریت دادههای سازمانی و شخصی، استفاده میشوند.
اما تکنولوژی انواع مختلفی get more info دارد و کاربردش در دستگاههای مختلف و زندگی ما متفاوت است. برای مثال گوشیهای هوشمند که یکی از ابزارهای مهم دنیای فناوری به حساب میآیند، امروزه نقش بسیار پررنگتری نسبت به متاورس در زندگیمان دارند.
در کنار گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپها هم نقش بسزایی در زندگی انسانها دارند. تبلتها را که باید بهنوعی گوشیهای مجهز به نمایشگر بزرگتر درنظر گرفت، در سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری داشتهاند.
در این حالت، حتی اگر بخشی از سیستم اجرای کارهای خود را متوقف کند، بازهم عملکرد کلی سیستم پابرجا خواهد بود. همچنین این سیستمها کیفیت فرایند ذخیرهسازی دادهها را ارتقا میدهند. این ارتقا با هدف محافظت و بازیابی دادهها در صورت نیاز، انجام میگیرد.
ایجاد ساختارهای انتزاعی باعث سادهتر شدن عملیات تهیه، مدیریت و مقیاسپذیری منابع میشود. انتزاعیسازی به تخصیص بهتر منابع هم کمک میکند.